top of page

De kracht van video

Video is klaar voor de toekomst en zal marketing in bedrijven efficiënter en mogelijk zelfs goedkoper maken. Het is een ideale manier om veel mogelijkheden van content te voorzien. In enkele seconden kan je al een video maken, waar je anders een hele tekst voor had moeten schrijven. Wij zijn bekend met de mogelijkheden van video. In deze blogpost zal ik het hebben over waarom video zo belangrijk/populair is in de evenementen sector. Het antwoord hierop is ook de reden waarom het niet in deze sector zal blijven.

Video’s zijn tegenwoordig in de evenementen sector niet weg te denken. Het organiseren van een event kost veel tijd en geld. Het kan gaan over een klein, beperkt evenement of een legendarisch feest waar de aanwezigen dan nog jaren over na praten. Hier komen uiteraard veel factoren bij kijken! Eens het evenement geslaagd is kan het een grote ROI opleveren. Maar wat nu na het evenement? Hoe houd je de sfeer bij als eens levendige herinnering? Natuurlijk is video het juiste antwoord.Door een evenement met video vast te leggen, zal je een grotere brand awareness creëren. Hierdoor zullen potentiële klanten vertrouwd geraken met jouw merk en evenement. Hoe meer deze personen vertrouwd zullen geraken met jouw merk, des te sneller zij jou prefereren. Daarnaast zullen ze ook sneller met u merk in interactie treden en over uw merk praten. Dit maakt uiteindelijk dat de klant loyaler zal worden en niet zomaar de band met u merk zal willen verbreken.


Dit kan al met een korte, maar krachtige video op sociale media om je klanten en/of fans op de hoogte te houden en zo nog meer het gevoel van samenhorigheid te creëren. Op lange termijn is het een ideale investering voor uw evenement!

16 weergaven

Comentários


bottom of page