top of page

Visibiliteit

Bijgewerkt op: 16 nov. 2019

In dit digitale tijdperk waarin wij nu leven draait alles om visibiliteit. Het zichtbaar zijn van een bedrijf of jij zelf op sociale media. We willen ons tonen aan de wereld. In het geval van het bedrijf uiteindelijk ook nog eens veel verkopen. Hiervoor moet je zijn waar je klanten of je doelgroep zich bevindt. Zoals u weet is één van deze plekken sociale media. Het platform hiervoor zal verschillen afhankelijk van welk publiek en met welke content u ze wilt bereiken.


Content Video | Jasper Stuyven

Als u zichtbaar wil zijn kan u niet voorbij foto en/of videografie. Een video van 1 minuut kan een verhaal vertellen van 1.8 miljoen woorden. Er worden momenteel iedere seconde makkelijk duizenden video's en miljoenen foto's op het internet geüpload. Deze visuele aandacht zal uiteindelijk leiden tot meer aandacht bij de klant en mogelijk zelfs nieuwe klanten.


Eén van de 2 grote spelers waar foto en video veel interactie genereren zijn Facebook en Instagram. Voor welk platform kiest u? Wel, u hoeft niet te kiezen. U zal de content wel aan het platform moeten aanpassen zodat het binnen de context past. Niet al uw klanten/fans/volgers zitten allemaal op hetzelfde platform, dus als u er zo veel mogelijk wilt bereiken, moet u dus ook op ze allemaal inzetten. Uiteindelijk zal u merken dat er één platform meer opbrengt waar u dan logischerwijs meer aandacht in kan steken.

Ten slotte; als u al inzet op video content via youtube, verlies instagram dan zeker niet uit het oog. InstagramTV (IGTV) is zeker aan populariteit aan het winnen en zal nog blijven groeien. Het is niet slecht om hier ook een aangepaste versie van uw content voor te maken.

Meer volgt binnenkort!

20 weergaven

Kommentarer


bottom of page